كوچك يا بزرگ كردن بخش :.
جمعه 2 خرداد 1399 پرسش و پاسخ متداول ارزشیابی پایانی نیمسال دوم 99-98

پرسشهای متداول ارزشیابی پایان نیمسال دوم 99-98

* آیا عدم حضور دانشجو در جلسه ارزشیابی در بازه زمانی برنامه امتحانات كه با هماهنگي با استاد در مورد نحوه آن، اقدام شده است، منجر به ثبت غيبت خواهد شد؟

بله، فقط در صورتیکه مدرس قبل از تاریخ اعلام شده، نسبت به ارزیابی اقدام کرده باشد، نیازی به حضور نیست.

🌸

* آیا تمامی امتحانات در این نیمسال به صورت ارزشیابی غیرمتمرکز و غیرحضوری توسط اساتید صورت می گیرد؟

بله. با هر روشي كه استاد، مركز يا استان تعريف مي نمايد.

🌸

* تکلیف دانشجویانی که امکان استفاده از ابزارهای ارتباطی مورد نیاز جهت ارزیابی را ندارند، چیست؟

این دسته از دانشجویان می بایست، حداکثر تا تاریخ 11/3/99 موضوع را به مرکز/ واحد محل تحصیل خود اعلام کنند.

🌸

* آیا سوابق و مستندات ارزشیابی نمرات، بایستي نزد اساتید باقی بماند؟

بله، لازم است تمامی مستندات نزد مدرسین محفوظ بماند تا در صورت نیاز به اعتراض دانشجو رسيدگي شده و به مرکز/واحد ارائه گردد.

🌸

* در صورت عدم تسویه شهریه، آیا امکان حضور در ارزشیابی و ثبت نمره برای دانشجو وجود دارد؟

خیر. دانشجو موظف به تسویه حساب کامل شهریه خویش می باشد.

🌸

*آیا امکان انجام ارزشیابی در زمانی غیر از زمان مطابق با پرینت انتخاب واحد ممکن است؟

بله آزمون ها کاملا در اختیار اساتید محترم می باشد.

🌸

*برنامه پیام من حق عضویت می خواهد؟

اپلیکیشن پیام من برای امتحانات از طریق گوشی خواهد بود. در نسخه 29 به بعد حق عضویت جهت شرکت در آزمون حذف شده است. برنامه خود را بروزرسانی کنید. حق عضویت تنها جهت استفاده از بقیه قابلیتهای اپلیکیشن پیام من می باشد.

🌸

*وضعیت کسانی که «تغییر محل آزمون» داده اند چه خواهد شد؟

باتوجه به بی معنی بودن تعیین محل آزمون امکان لغو در سامانه گلستان ایجاد می شود و ضمنا مبالغ به حسای دانشجو عودت داده می شود.

🌸

*آخرین مهلت ثبت نمره ارزشیابی حداکثر تا چه زمانی است؟

21 تیرماه 1399 (بجز دروس عملی)