سه‌شنبه 4 آذر 1393 اطلاعیه مهم دانشگاه پیام نور: امکان تحصیل همزمان در دورشته

اطلاعیه مهم دانشگاه پیام نور

مهلت ثبت نام فقط تا 30  آذر ماه 93

آیا می دانید؟

آیا می دانید: دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می توانند در یک رشته دیگر در مقطع کارشناسی نیز بصورت همزمان تحصیل نمایند!

آیا می دانید: پذیرش دانشجو در رشته دوم بدون نیاز به آزمون ورودی  و بر اساس سوابق تحصیلی می باشد!

آیا می دانید: دروس گذرانده شما در رشته فعلی در رشته دوم (تحصیل همزمان) معادلسازی می شود!

آیا می دانید: مدرک دانش آموختگی در رشته دوم رسمی بوده و با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد!

شما می توانید برای بالا بردن توان علمی، رقابت در بازار کار، به دست آوردن تخصص در شغل و پیشه ای که دارید علاوه بر تحصیل در رشته فعلی بصورت همزمان در یک رشته دیگر نیز ثبت نام و ادامه تحصیل دهید!

حتی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی امکان تحصیل همزمان در مقطع کارشناسی را دارند!

رشته هایی نظیر:

-      حقوق

-      حسابداری

-      روانشناسی

-      زبان و ادبیات انگلیسی

-      مهندسی IT

-      مهندسی نرم افزار

-      مهندسی معماری

-      مهندسی برق

-      هنر

-      مدیریت

-      تربیت بدنی